Uitleg Nierwijzer|mantelzorgers


Selecteer hiernaast de onderwerpen en mantelzorgrol(len) die uw interesse hebben. Deze selectie neemt u mee in de Nierwijzer|mantelzorgers.

Onderwerpen
Mantelzorgrollen


 1. Nierwijzer|mantelzorgers

  U bent nu op de pagina ‘Onderwerpen en mantelzorgrollen’. Als u uitleg wilt over deze pagina, klik dan op ‘start’.`

  Als u geen uitleg wilt, klik dan op het kruisje rechtsboven in dit vakje. U kunt altijd later nog uitleg krijgen. Klik dan rechtsboven op de knop 'uitleg Nierwijzer|mantelzorgers'.

  Start 1/6
 2. Onderwerpen en mantelzorgrollen

  Op deze pagina selecteert u de onderwerpen die voor u interessant zijn. U kiest tevens één of meerdere van de mantelzorgrollen (mantelzorger van een kind, partner of ouder met een nierziekte) van waaruit u de geselecteerde onderwerpen wilt bekijken/beluisteren.

 3. Uw keuze

  De onderwerpen en mantelzorgrol(len) die u heeft gekozen worden links in het menu gezet. Zo kunt u zien wat u heeft gekozen.

 4. Trefwoorden

  Als u op 'Trefwoorden' klikt, komt u op een pagina waar u trefwoorden vindt die verwijzen naar video's uit de Nierwijzer|mantelzorgers. Wanneer u een bepaald trefwoord aanklikt, krijgt u een overzicht van alle video's waarin dit trefwoord voorkomt. (Wij adviseren om pas op trefwoorden te gaan zoeken als u eerst de Nierwijzer|mantelzorgers een keer heeft doorlopen.)

 5. Interessante links

  Als u op 'Interessante links' klikt, komt u op een pagina met verwijzingen naar externe websites met meer informatie over mantelzorg.

 6. Ga verder

  Klik op 'Ga verder' als u klaar bent met het kiezen van onderwerpen en behandelingen. U gaat dan naar de pagina waar u de video's kunt bekijken over de onderwerpen en behandelvormen die u heeft gekozen.